Beauty Day ... den jako v pohádce

29.01.2016 13:58

Volný čas můžete trávit různě - relaxovat, pečovat o své tělo či mysl anebo se třeba učit novým věcem. Máme pro Vás dokonalou nabídku, kde skloubíte všechny tyto činnosti dohromady.

Pojďte se s námi ponořit do oázy relaxace a klidu, zažít nevšední zážitek, který zahřeje Vaši duši a potěší Vaše tělo. Odpočinete si, prožijete nezapomenutelné odpoledne plné jedinečných procedur v našem oblíbeném salonu  a naučíte se spoustu užitečných triků, jak svou přirozenou krásu podtrhnout, případně zamaskovat nějaké ty drobné nedostatky.

Komplexní péče zahrnuje úžasné čtyři hodiny hýčkání a relaxace (kosmetické wellness procedury, vizáž&účes a focení) a vzpomínku v podobě fotografie, která může rozhodnout důležité věci, jako například přijetí do zaměstnání, získání nových klientů nebo nalezení životního partnera. Navíc může být i krásným dárkem, který má trvalou hodnotu a Vaše blízké opravdu potěší. Anebo bude sloužit jen tak pro Vaši radost!

Beauty Day je vhodný pro všechny ženy v různých životních situacích, které si rády odpočinou od starostí všedního dne. Například pro maminky po mateřské dovolené, ženy v rozmanitých pracovních pozicích, studentky i nastávající maminky.

Tento krásný balíček jsme pro Vás zahrnuly do stálé nabídky ;-).

Více informací najdete zde:

www.zdenkakocumova.com/#!beauty-day/yinir