BEAUTY OF SAKURA

20.04.2018 09:18

Je nám velkým potěšením, že vám již brzy představíme další nové, tolik krásné ošetření BEAUTY OF SAKURA.

Toto hydratační ošetření s výtažkem z třešňových květů pro zklidnění pleti a zúžení pórů má hedvábně jemnou strukturu a je vhodné pro všechny typy pleti. Nádherná vůně sakurových květů vás v mysli přenese do Země vycházejícího slunce.

Přísadami tohoto ošetření jsou především extrakty z třešní a rýže. Vynikající účinky rýže oceňovaly již před staletími i japonské gejši. Hedvábně hladká, bezchybná, dokonale hydratovaná, porcelánově bílá pleť – to bylo to, co bylo neodmyslitelně spjato s nejkrásnějšími a nejžádanějšími gejšami.

Rýžové otruby, to je ten trumf, který pleti tyto vlastnosti přináší. Chemické složení rýžových otrub je podobné jako u lidské pokožky a otruby mají také vynikající hydratační účinek. Spolehlivě odstraní nepříjemné pnutí pleti. Ve správné kombinaci s účinnými látkami promění jakoukoli pleť, i tu citlivou, v pleť dokonale HYDRATOVANOU, ZKLIDNĚNOU a s JEMNÝMI PÓRY.  

Produkty ošetření Beauty of Sakura, jsou zakomponovány do RELAXAČNÍHO, LÉČIVÉHO ošetření, které přináší mír a potěchu duši a dokonalou péči pleti.