Novinka podzim / zima 2019 - VITAMIN C AKTIVE+

20.11.2019 09:50

S podzimem pro vás máme opět novou nabídku v ošetření - VYPÍNACÍ ANTI-AGING ošetření s vitaminem C.

V této řadě se propojily dva úžasné produkty a vznikla nová, JEDINEČNÁ, LUXUSNÍ a VYSOCE ÚČINNÁ řada, kterou musíte vyzkoušet! Kolagen je druhou nejvýznamnější a nejznámější strukturální složkou v naší kůži hned po kyselině hyaluronové. V průběhu let dochází ke snížení schopnosti přirozené regenerace kůže. Zatímco mladá kůže udržuje rovnováhu mezi rozpadem "starého" kolagenu a tvorbou nového, u zralé kůŽe dochází ke snížení této syntézy a tím i ke snížení celkového množství kolagenu. A tyto změny jsou vidět i navenek - kůže ztrácí elasticitu a jemnost, přibývají vrásky a rýhy.

Efektitvní angi-age koncept dokáže STIMULOVAT syntézu kolagenu (kolagenové sérum), dochází k REGULACI buněčné aktivity a celkově  je tak průběh stárnutí kůže pod kontrolou. RYHY A VRÁSKY jsou redukovány, KOLAGEN je systematicky OBNOVOVÁN. Vitamin C také POVZBUZUJE systézu kolagenu, je ANTIOXIDAČNÍ a navíc CHRÁNÍ před hyperpigmentací a poškozováním pokožky, které je způsobené zářením.

VITAMIN C ACTIVE+ TREATMENT je tedy účinným ošetřením proti stárnutí pleti, eliminuje viditelné známky stárnutí, ale má také preventivní účinek. PROJASŇUJE, zachovává PEVNOST pleti, ZPEVŇUJE kontury, ZESVĚTLUJE pigmentové skvrny, POVZBUZUJE syntézu kolagenu, POSILUJE schopnost vlastní regenerace a ZMENŠUJE rýhy a vrásky.

Těšíme se, až vyzkoušíte naše nové ošetření, které má nevtíravou svěží vůni a zanechá vaši pleť nádherně jemnou a viditelně projasněnou.